Fina ord från tidigare kund!

Vid återkoppling till en tidigare kund fick vi ett jättefint omdöme om vårt tidigare arbete, hon var idrottslärare på båda de skolor vi tidigare arbetat för undertiden för båda uppdragen. Nedan följer vad hon skrev:

”Vi fick kontakt med Noa och Elias/Kartkompaniet när det var dags att förnya vår utdaterade skolgårdskarta på Byleskolan samt för att skapa en helt ny skolgårdskarta till nybyggda Hägerneholmsskolan. Vi är mycket nöjda med båda skolgårdskartorna och Noa och Elias har varit lätta att samarbeta med. De svarar på frågor i rimlig tid och anpassar sig efter de önskemål som vi har haft.” –  Jenny Vad-Schütt Idrottslärare på Hägerneholmsskolan, tidigare Byleskolan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *